Zapisy na szkolenia KLANZY Oddział Wrocław
Prostsze zapisy! Wypelnic formularz na stronie i potwierdzic e-mailowo!
Przejrzyj szkolenia! Zobacz czego mozesz sie z nami nauczyc!
Odkrywaj nasze nowe propozycje! Warto odwiedzac strone jak najczesciej!
§1 Cele polityki
1. PSPiA KLANZA Oddział we Wrocławiu przywiązuje szczególną wagę do poszanowania prywatności użytkowników serwisu www.klanza.com zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (tekst jedn. Dz.U. z 2002 r., nr 101, poz. 926 z późn. zm.) oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. nr 144, poz. 1204 z późn. zm.).

2. Poniższy tekst informuje o sposobach, w jaki gromadzimy, przetwarzamy i wykorzystujemy informacje o Użytkownikach.


§2 Gromadzone dane osobowe
1. Dane zbierane automatycznie
Podczas wizyty na naszej stronie automatycznie zbierane są anonimowe dane statystyczne dotyczące wizyty takie jak adres IP czy rodzaj przeglądarki. Do zbierania powyższych danych wykorzystujemy usługę Google Analytics.

2. Dane zbierane podczas korespondencji z Użytkownikiem
W przypadku, gdy Użytkownik kontaktuje się z nami mailowo lub telefonicznie możemy poprosić o podanie takich danych jak imię, nazwisko, adres e-mail, telefon itp.

3. Dane zbierane podczas rejestracji
Do rejestracji na wybrane szkolenie niezbędne jest podanie imienia, nazwiska, numeru telefonu oraz adresu e-mail.


§3 Wykorzystywanie danych osobowych
1. Dane zbierane automatycznie używamy do analizy zachowań Użytkowników naszego serwisu oraz zbierania danych demograficznych, co pozwala nam lepiej dopasować naszą witrynę do oczekiwań Użytkowników. Dane te nie będą nigdy udostępniane innym podmiotom.

2. Dane zbierane w trakcie korespondencji z Użytkownikiem podawane są dobrowolnie i służą nam jedynie w celu odpowiedzi na przesłane zapytania.

3. Dane zbierane podczas rejestracji pozwalają nam na stworzenie listy osób, dla których zostało zarezerwowane miejsce na wybranym szkoleniu a także listy osób, które w przypadku braku wolnych miejsc, znajdą się na liście rezerwowej. W przypadku wyrażenia zgody podczas rejestracji na otrzymywanie materiałów promocyjnych, dane te mogą posłużyć nam do późniejszego informowania za pośrednictwem poczty elektronicznej o planowanych szkoleniach czy aktualnych działaniach PSPiA KLANZA Oddział we Wrocławiu.

4. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych, dane Użytkownika mogą zostać udostępnione pracownikom Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych.

5. W przypadku, gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić dane Użytkownika organom wymiaru sprawiedliwości.


§4 Wykorzystanie plików cookie (“ciasteczek”)
1. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) to pliki tekstowe, które przechowywane są na komputerze lub innym urządzeniu, za pomocą którego Użytkownik łączy się z naszą witryną.

2. Na naszej witrynie wykorzystywany jest tylko jeden plik cookie - PHPSESSID. Jest to plik sesyjny, co oznacza, że tworzy się i istnieje tylko w czasie trwania sesji przeglądarki. Jest on niezbędny dla prawidłowego działania rejestracji na szkolenia. Jego cel i zawartość są następujące:
PHPSESSID - Sesyjne, Przechowuje identyfikator sesji. Jest on niezbędny do przeprowadzenia procesu rejestracji na szkolenie, ponieważ przechowuje on dane, między kolejnymi krokami.

3. Użytkownik może samodzielnie w przeglądarce włączyć powiadomienia o otrzymywanych plikach cookie lub całkowicie wyłączyć ich obsługę, co może jednak spowodować nieprawidłowe działanie serwisu.


§5 Prawo wglądu do treści danych
Każdy Użytkownik naszego serwisu ma prawo wglądu do treści przechowywanych przez PSPiA KLANZA Oddział we Wrocławiu danych, a także możliwość ich zmiany i żądania ich usunięcia. W celu podjęcia wyżej wymienionych kroków prosimy o kontakt (dane kontaktowe w zakładce Kontakt).


§6 Zmiany polityki
W przypadku zmiany obowiązującej polityki ochrony danych osobowych, wprowadzone zostaną odpowiednie modyfikacje do powyższego zapisu.


§7 Kontakt
1. Administratorem danych osobowych jest Polskie Stowarzyszenie Pedagogów i Animatorów KLANZA Oddział we Wrocławiu z siedzibą przy al. Wiśniowej 81 53-126 Wrocław posługujące się następującymi danymi rejestrowymi: NIP: 897-170-04-83, Regon: 933046445, KRS: 167701.

2. W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności zachęcamy do kontaktu telefonicznego bądź mailowego (dane kontaktowe w zakładce Kontakt).